Informació sobre la mina...

HORARIS:

De gener a desembre (excepte agost)
dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h
les visites són a les 10h, 11h, 12h i 13h.

Agost de dimarts a diumenge i festius
de 10 a 14h i de 17 a 19h les visites són
a les 10h, 11h, 12h 13h i a les 17h i 18h.

Tancat:
25, 26, 30, 31 de desembre 2017

VISITES ORDINÀRIES:

Dissabtes, diumenges i festius:
Entrada general 5 €
Jubilats 4 €
Nens de 7 a 14 anys 3’50 €

Entrada reduïda 3 €:
Carnet Cultura
Carnet Xatic
Carnet Jove
C. Família nombrosa
C.F. Monoparentals

Grups + de 15 px 3,50 €.
Els grups que no superin les 15 persones no cal fer reserva

Entrada gratuïta:
Nens menors de 7 anys
Carnet Docent
Carnet Discapacitat
Carnet Súper3VISITES EXTRAORDINÀRIES:

De dilluns a divendres:
Grups de 1 a 10 pax 9 €
Grups de 11 a 25 pax 4’50 €
Grups de + 25 pax 4 €


VISITES CONCERTADES FORA DE L’HORARI HABITUAL:

(+34) 608 222 525
dinapat@dinapat.com

Segueix-nos, afegeix el teu correu i rebràs les nostres publicacions

...no és tan sols possible, és necessari...


Hi ha qui creu que, per afrontar els desafiaments que s'albiren, serà una peça clau la preparació tecnificada i inversió en la investigació i el desenvolupament de possibles alternatives. Hi ha qui a més fa notar un cert desencís en el fet que, avui per avui, la preparació d'experts en un sector energètic clau com és el petrolier, recau en investigadors i enginyers procedents d'arreu menys d'EEUU i la UE. Segurament, si existeix una vinculació directa entre aquestes afirmacions i és desenvolupen de manera conjunta, nosaltres tindrem molta més sort de la que van tenir ells quan aquestes premisses s'associaven fonamentalment a interessos d'empreses del "primer món".
Amb el convenciment que els desafiaments seran molt exigents, i que, en part, afrontar-los amb garanties passarà inexorablement per la inversió i preparació que s'hi destini, podríem parlar d'una altra necessitat. Una necessitat probablement més important, necessària i urgent, i és que la societat sigui conscient què gran part de la solució als futurs desafiaments passa, sens dubte, per desafiar el present, fent front a un model imperant, una espiral consumista sense aturador i una maquinària perfectament dissenyada per crear necessitats. La inèrcia, l'individualisme, la comoditat i el conformisme fan la resta, en un model de societat que viu a costa d'un planeta que mal viu i mor per satisfer les necessitats irreals d'uns quants.
Son molts els que creiem que cal una revolució en el sentit més profund de la paraula, però esperar a que algú la lideri seria probablement inútil i igual de còmode que ignorar la realitat, per tant sembla clar que avui, ha d'ésser cadascú el líder de la seva pròpia revolució, i probablement aquest sigui el camí més curt i senzill per arribar al canvi que molts volem.
No tot son males notícies; pels que viuen amb una vena als ulls no hi ha problemes a la vista, però també hi ha esperança pels que lluiten intentant escapar de la roda. Sens dubte el consum és la pedra angular del problema, però també de part de la solució. Aqui teniu un enllaç pel qual us podeu perdre i trobareu fils per estirar; des del comerç just a la producció ecològica, xerrades, debats, ponències, consum sostenible...